artikkelbilde_omoss

Våra butiker

Charlottenberg Handelspark säljer kvalitetsvaror i stora volymer. Välkommen till bra shopping!

Vi säljer ett blandat sortiment av mat, godis och dricka. Större partier gör det möjligt för oss att hålla låga priser.

 

DollarStore
dollar_store_logo

I vårt utbud hittar du både intressanta guldkorn och produkter av bra kvalitet till lägsta möjliga pris. Vi prissätter alla varor i jämna kronor vilket gör hela shoppingupplevelsen väldigt enkel och tydlig för dig som kund. Vi har en priskategori vi kallar Mix Match där du kan välja fritt mellan varor inom samma prisgrupp. Mix match består av priserna: 2 för 10 kr, 3 för 10 kr, 4 för 10 kr eller 3 för 20 kr, 2 för 30 kr, samt 2 för 50 kr.

Telefon: +46 75 247 01 32

Hemsida: www.dollarstore.se

Lidl
lidl_logo
På Lidl har vi många egna varumärken, både svenska klassiker och internationella specialiteter. Det är varor som vi tagit fram i ett tätt samarbete med kända leverantörer för att kunna erbjuda dig samma höga kvalitet som hos de mer kända varumärkena.

Telefon: +46 8 555 56 311

Hemsida: www.lidl.se

Rusta
rusta_logo

På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till bästa pris. Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Telefon: +46 77 128 10 10

Hemsida: www.rusta.se

Lager 157

Hos Lager 157 hittar ni kläder till hela familjen. Stilsäkra plagg till dam, herr och barn.

Telefon: TBC

Hemsida: www.lager157.com

Goda Vanor

Vi kan livsmedel med kvalitet! Hos oss hittar du alltid det senaste – även inom kvalitetsvarumärken. Vi är stormarknaden där ditt köp alltid är smart och prisvärt! Vi är varuhuset där ditt köp alltid är smart!

Telefon: +46 571 200 71

Under 2 timmar från Oslo

Våra butiker ligger bara 12 mil från Oslo.

Se karta